(untitled) (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
Малі – країна Сахелю зі значним економічним потенціалом, яка опинились в епіцентрі боротьби між сепаратистами і урядовими військами, кочовими племенами і землеробами, терористами і військами Франції та ООН, держав Заходу і Росії та Туреччини. Однак участь світової спільноти у врегулюванні цього конфлікту відзначається низькою результативністю, тому автор намагається з’ясувати, чому Малі не може стати стабільною країною.