(untitled) (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
Проаналізовано реформування державного сектору в контексті децентралізації виконавчої влади під впливом трасформаційних процесів, що відбуваються в Україні. Визначено характерні риси реформування місцевого само- врядування в країнах Європейського Союзу. Розглянуто конкретні заходи, запровадженні урядом України в побудові дієвої системи органів місцевого самоврядування та запровадження більш ефективного і результативного публі- чного управління.