(untitled) (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
Присвячено дослідженню російської моделі управління конфліктом у Сирії. Було виокремлено базові елементи цієї моделі та визначено її співвідношення з нормами, які утвердилися в миротворчій діяльності міжнародного співтовариства (зокрема, у межах ООН) після закінчення "холодної війни". Особливу увагу приділено аналізу переговорної практики Кремля у процесі врегулювання сирійського конфлікту.