(untitled) (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
Проаналізовано оптимальні напрямки і шляхи розвитку міжнародного співробітництва, розбудови та реформування українських спецслужб з огляду на існуючу геополітичну ситуацію, а також сучасні і майбутні виклики українській та європейській безпеці.