СПЕЦСЛУЖБИ УКРАЇНИ ПЕРЕД СУЧАСНИМИ І МАЙБУТНІМИ ВИКЛИКАМИ (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
Проаналізовано оптимальні напрямки і шляхи розвитку міжнародного співробітництва, розбудови та реформування українських спецслужб з огляду на існуючу геополітичну ситуацію, а також сучасні і майбутні виклики українській та європейській безпеці.
Keywords: спецслужби України, Служба безпеки, Служба зовнішньої розвідки, ЄС, міжнародне співробітництво, реформа, розбудова, повномасштабне військове вторгнення РФ