СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ОФШОРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА БАГАМСЬКИХ ОСТРОВАХ (Вісник: Міжнародні відносини, 2021)
Розглянуто передумови становлення офшорної діяльності на Багамських островах. Розкрито ключові етапи її розвитку та впливу на формування економічної структури Співдружності Багамських островів загалом.
Keywords: Багамські острови, банківський рахунок, офшорна діяльність, офшорна компанія, реєстр