ОСОБЛИВОСТІ ІНФРАСТРУКТУРНОГО СЕРЕДОВИЩА МЕД В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ (Вісник: Міжнародні відносини, 2021)
Розглянуто особливості та структуру інфраструктурного середовища міжнародної економічної діяльності (МЕД) в умовах глобалізації. Розкрито важливість України у формуванні міжнародних транспортних коридорів. Визначено пріоритетні напрями підвищення конкурентоспроможності транспортної інфраструктури України на світовому ринку.
Keywords: інфраструктурне середовище, транспортні коридори, міжнародна економічна діяльність, глобалізація