ЗОВНІШНЬОПОЛІТИЧНА СТРАТЕГІЯ РЕСПУБЛІКИ СІНГАПУР В АФРИКАНСЬКОМУ НАПРЯМІ (Вісник: Міжнародні відносини, 2021)
Розглянуто розвиток стратегії просування інтересів Республіки Сінгапур в африканському регіоні. На основі аналізу діяльності Enterprise Singapore досліджено конкретні заходи, ужиті урядом країни для налагодження партнерських відносин із державами регіону. У зв'язку з високими інвестиційними можливостями Республіки Сінгапур значну увагу приділено співпраці в торгово-економічній сфері та розвитку кооперації в межах регулярних африкансько-сінгапурських бізнес-форумів.
Keywords: Республіка Сінгапур, зовнішньополітична стратегія, цифрова економіка, концепція відповідального інвестування, африкансько-сінгапурські бізнес-форуми, азійський хаб