РОЛЬ НАТО В УРЕГУЛЮВАННІ МІЖНАРОДНИХ КОНФЛІКТІВУ СУЧАСНИХ УМОВАХ (Вісник: Міжнародні відносини, 2022)
Проаналізовано роль Північноатлантичного альянсу у врегулюванні міжнародних конфліктів, а також надано пропозиції стосовно розробки моделі взаємодії України та НАТО на тлі агресії РФ.
Keywords: НАТО, міжнародна організація, міжнародний конфлікт, стратегія, агресія, безпека