ЕНВЕР ХОДЖА: ДОСВІД ВІЗУАЛЬНО-АНАЛІТИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ (Вісник: Міжнародні відносини, 2024)
У статті побудовано дескриптивно-аналітичну характеристику набору ідентичностей Е. Ходжі та здійснено фрагментарну ідентифікацію морфотипових, характерологічних, фізіономічних, невербально-комунікативних і візуально-символічних маркерів особистості Е. Ходжі в просторах і середовищах албанського суспільства, які він задавав.Im the article build the descriptive-analitical characteristic identities set of Enver Hohxa and realized the fragment identification morphj-typycal, characterological, fisiognomical nonverbal-communicative and visual-symbolical markers Hohxa's person presented in spaces and enviroments of Albanian society
Keywords: Албанія, ходжаїзм, культурні та соціальні ідентичності, ідентифікація ідентичностей, політичне лідерство, етнополітика, деспотизм, характерологічна та фізіономічна ідентифікація, ідентифікація невербальних комунікацій, візуальна аналітика, соціологія міжнародних відносин, культурна та соціальна системологія.